ja-cpanel-top

Punësimi

E-mail Printo PDF

Informatika Computers Sh.p.k. në vazhdimësi angazhon staf profesional.

Nëse mendoni se ju jeni kandidati i duhur për ekipin tonë, dërgoni një CV dhe një Letër Interesi në
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Kërkojmë partner-afarist strategjik për tregun e Shqipërisë dhe të Maqedonisë

I inkurajojmë të gjitha kompanitë apo individët e interesuar për bashkëpunim afatgjatë në ofrimin e produkteve tona për tregun e Shqipërisë dhe të Maqedonisë të na kontaktojnë.

Ju jeni këtu: Rreth nesh Punësimi