ja-cpanel-top

Menaxhimi materialo financiar i ndërmarrjeve hoteliere, recepcioneve dhe restoranteve

E-mail Printo PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

Softueri për hotelieri ju mundëson menaxhimin financiar të shërbimeve hoteliere të qëndrimit të musafirëve që nga arritja e deri në largim.
Fatura mund të përpilohet
në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze.
Raportet gjenerohen sipas kërkesave të klientëve.
Përkrah menaxhimin e rezervimeve.

 

 

 

 

Përmes softuerit për restaurante, mundësohet menaxhimi materialo financiar i të gjitha punëve që kryhen në restaurante, bare, kafiteri, kuzhinë, si: menaxhimi i kategorizimeve të artikujve, menaxhimi i kamarierëve, menaxhimi i artikujve, menaxhimi i çmimeve, menaxhimi i kuponave e të tjera.
Identifikimi i kamarierëve mund të bëhet me pasvord-fjalëkalim ose me kartelë identifikuese përmes lexuesit të barkodeve.
Softueri është i dizajnuar që të përkrah punën me ekran me prekje “touch screen”, me tastiere të restauranteve, tastiere të rëndomtë apo me PDA (paisje mobile).
Programi përdor metodën e sistemit të ndarjeve të shpenzimeve sipas normës së paracaktuar – NORMATIVIT të produkteve të gatshme.

 

Ju jeni këtu: Menaxhimi materialo financiar i ndërmarrjeve hoteliere, recepcioneve dhe restoranteve