ja-cpanel-top

Njoftim mbi aplikimin e arkave-shtypësave fiskal

E-mail Printo PDF

Të zotuar që ti përmbushim të gjitha kërkesat e klientëve dhe në bazë të përvojës tanë me bizneset në Maqedoni, JU njoftojme se kompania jone nga data 25.03.2011 ka bërë disa rifreskime ne modulet e programeve egzistuese për përdorimin e shtypesave fiskal, komform dispozitave të Ligjit mbi aplikimin e arkave fiskale lëshuar nga Administrata Tatimore e Republikës së Kosovës

Ju jeni këtu: Lajmet Njoftim mbi aplikimin e arkave-shtypësave fiskal