ja-cpanel-top

Përkrahja on-line

E-mail Printo PDF

Softueri "RIKONT" poashtu ka mundësinë e përkhrahjës on-line , ku implementuesit tanë janë të gatshëm për intervenime.

Softueri për përkrahje on-line është fare I thjeshtë për përdorim.

1.Fillimisht duhet që të shkarkoni atë duke klikuar në linkun “Shkarko programin për përkrahje on-line” .

2.Pasi ta keni shkarkuar softuerin e hapni atë dhe në të do shfaqet një fushë e në të cilën gjendet ID-kodi , na e dërgoni ID-kodin dhe gjithcka është gati për intervem. Si ne figurë.

Ju jeni këtu: Kujdesi ndaj klientëve Përkrahja ON-Line