ja-cpanel-top

Lajmet

Me softuer RIKONT - Trajnime për kontabilitet

E-mail Printo PDF

LAST_UPDATED2

Me softuer RIKONT - Trajnime për kontabilitet. Nenshkruhet marveshje me Qendrën e trajnimit për kontabilitet “ E-kont “ ne Mitrovicë

E-mail Printo PDF

 

EDHE NJE MUNDESI PER PUNESIM ME TE LEHTE apo ngritjen e performancave vetanake ne lemin e kontabilitetit.

Qendra e trajnimit për kontabilitet “ E-kont ne Mitrovice organizon trajnime profesionale për kontabilitet. Pjesa praktike e trajnimeve realizohet duke perdorur pakon e produkteve softverike per kontabilitet-RIKONT, zhvilluar nga kompania lider INFORMATIKA Computers Shpk.,Mitrovice.Per me teper informata ne www.rikont-ks.com.

Ne vazhdimesi gjate trajnimeve kandidatet do te kene mundesi te aftesohen per kontabilitet apo ti ngiten performancat vetanake per kontabilitet, program I te cilit fillon nga baza e kontabilitetit, me plotësimin dhe kontabilizimin e dokumentave bazë arkës, bankës, depove, shitjeve, blerjeve, ditarëve, formularëve deklarimit detyrimeve tatimore, bilancit, pasqyrave financiare,…. mundesi-risi kjo qe pjesen praktike kandidatet ta kryejne duke perdorur softverin per menaxhimin e kontabilitetit 100% vendore-RIKONT

Pas perfundimit te trajnimeve te gjithe kandidatet do te pajisen me Certifikate adekuate , e cila deshmon se kandidati ka vijuar me sukses:

 

  • a) Trajnimet e avansuara per Kontabilitet per nivelin e caktuar dhe .
  • b) Perdorimin e pakos softuerike per kontabilitet-RIKONT per modulin e caktuar.

 

Trajnimet mbahen ne objektin e Qendres Trajnuese per kontabilitetit e cila eshte e paisur me pajisje kompjuterike adekuate. Ligjerues jane ekspert nga lamia e kontabilitetit.

Trajnimet organizohen PER NIVELE TE NDRYSHME ( Bazike dhe te Avansuara) ne grupe prej maksimum 16 kandidateve me sistemin 2 ose 3 here ne jave nga 2 ore shkollore. Orari I mbajtjes se trajnimeve mundesisht do ti pershtatet termineve te parapelqyer nga kandidatet.

Te gjithe kandidatet e interesuar per regjistrim munde te paraqiten ne zyret tona Qendra e trajnimeve per kontabilitet “ E-kont ne Mitrovice rruga Pajazit Boletini afer kolegjit IBCM, apo permes postes elektronike: e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Tel. 049/ 544-554

REGJISTRIMET KANE FILLUAR !

JU MIREPRESIM.

 

 

 

LAST_UPDATED2

Nënshkruhet Memorandumi i mirëkuptimit me UNIVERSITETIN E PRISHTINËS “Hasan Prishtina”-FAKULTETIN EKONOMIK

E-mail Printo PDF

 

 

Me qëllim të ngritjes së nivelit të bashkëpunimit në mes të UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS “Hasan Prishtina”-FAKULTETIT EKONOMIK dhe Ndërmarrjes INFORMATIKA Computers Shpk , me pikësynim përkrahjen e ngritjes së nivelit edukativ dhe profesional të rinjëve kosovarë, si dhe në krijimin e një ambienti më të volitshëm ekonomik dhe për të konkuruar në projekte të ndryshme të përbashkëta, UNIVERSITETI I PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA” FAKULTETI EKONOMIK dhe INFORMATIKA Computers Shpk, zhvillues i softuerit për kontabilitet "RIKONT" , me datë 24.11.2014 kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit dhe të mirëkuptimit dhe pajtohen të zhvillojnë bashkëpunim në lëmin e kontabilitetit.

 

LAST_UPDATED2

Nënshkruhet Memorandumi i mirekuptimit me Kolegjin AAB-FAKULTETI EKONOMIK.

E-mail Printo PDF

 

 

 

Ne Mars, 2014 eshte nenshkruar Memorandumi i mirekuptimit me Kolegjin AAB-FAKULTETI EKONOMIK.

Ne vazhden e zbatimit te strategjise afat-mesme, perkatesisht zgjerimit te bashkepunimit me Institutcione te Arsimit te Larte dhe akademite profesionale per kontabilitet,

ne Mars 2014  INFORMATIKA Computers Sh.p.k. nenshkroi Memorandumin e Mirekuptimit me Fakultetin Ekonomik te Kolegjit AAB.

Me fillim nga viti i ardhshem akademik studentet e AAB- se pjesen praktike ne lendet e fushes se kontabilitetit do ta kryejne duke perdorur produktet softverike per kontabilitet- RIKONT, dhe me kete do te fitojne pervojen dhe shkathtesite qe kerkohen nga tregu i punes.

LAST_UPDATED2

Me softuer RIKONT - Trajnime për kontabilitet

E-mail Printo PDF

LAST_UPDATED2

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Ju jeni këtu: Lajmet