ja-cpanel-top

Informatika Computers” Sh.p.k filloi bashkëpunimin edhe me Kolegjin Universum

Informatika Computers” Sh.p.k filloi bashkëpunimin edhe me Kolegjin Universum

https://gazetablic.com/universum-nenshkruan-memorandum-bashkepunimi-per-pune-praktike/

 


Informatika Computers” Sh.p.k filloi bashkëpunimin edhe me Kolegjin AAB - Fakulteti Ekonomik

Informatika Computers” Sh.p.k filloi bashkëpunimin edhe me Kolegjin AAB - Fakulteti Ekonomik.

https://aab-edu.net/fakulteti-ekonomik-i-kolegjit-aab-filloi-bashkepunimin-me-kompanine-informatika-computers/

 

Filloi zbatimi i memorandumit në mes të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës dhe Informatika Computers Sh.p.k.

Filloi zbatimi i memorandumit në mes të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës dhe Informatika Computers Sh.p.k. Studentët e Fakultetit do të kenë mundësi që nga afër të njohin kontabilitetin praktik me anë të softverit RIKONT.

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2069481066656436&id=1808681326069746

 

Rikont

Ballina

Ju jeni këtu: Home