ja-cpanel-top

Shitja mobile me PDA (paisje mobile)

E-mail Printo PDF

BAZAT KONSULTATIVE:

 • Artikujt
 • Klientët

SHITJET:

 • Porositë
 • Faturat
 • Kuponët

RAPORTET:

 • Stoqet
 • Blerësit-Lista
 • Kartela e Blerësit

TJERA:

 • Marrja e shënimeve
 • Dergimi i shënimeve
 • Dalja nga programi
 • ...Pasqyra e vizitave dhe raportet sipas kërkesave të shfrytëzuesve.


Ju jeni këtu: Shitja mobile me PDA (paisje mobile)