ja-cpanel-top

Menaxhimi financiar për shpedicione ndërkombëtarë

E-mail Printo PDF

Projekti është implementuar në Ndërmarrien për shpedicion ndërkombëtarë "ServisShped" me seli në Mitrovicë dhe me përfaqësitë e saj në pikat kufitare të Kosovës, si në: Vërmicë, Han të Elezit,  Aeroport të Prishtinës, Podujevë dhe Prishtinë .

Në Përpunim

Ju jeni këtu: Produktet Menaxhimi financiar për shpedicione ndërkombëtarë